Services

Samen maken we
jouw duurzame ideeën werkelijkheid

Het starten van een écht duurzaam project of bedrijf lijkt een moeilijke opgave. Dromen en ideeën genoeg, maar dit vertalen naar concrete stappen of een duidelijk (eind)beeld is vaak lastig.

Hier ligt juist mijn kracht;
het onderzoeken van de kansen en mogelijkheden, het creëren van een visie, concept en een stappenplan om daar te komen. Op basis van onderzoek.

Gratis advies aanvragen
MIJN WERKWIJZE
1. Jouw duurzame ideeën verzamelen
2. Trend- en marktanalyse
3. Behoefte onderzoek
4. Business/project visie
5. Conceptontwikkeling
6. Persoonlijk startplan

Brainstorm workshops

Ben je op zoek naar duurzame ideeën?

Wil je graag inspiratie of nieuwe duurzame perspectieven voor jouw organisatie of project? Dan help ik je graag met een van deze beproefde methodes:

System thinking

We kijken in welke bestaande systemen jouw organisatie of project opereert. Welke feedback loops er zijn tussen verschillende onderdelen. Wat de mogelijke kantelpunten zijn om het systeem te verduurzamen.

Circular & ecosystem design

Producten hebben een bepaalde levenscyclus. We onderzoeken de mogelijkheden om dit te verlengen en afval als grondstoffen te zien. Zodat het productieproces circulair i.p.v lineair wordt en bijdraagt aan het ecosysteem.

Biomimicry

De natuur bevat slimme patronen en structuren om uitdagingen van dieren, planten en andere levensvormen op te lossen. Deze strategieën van de natuur zijn vaak ook toepasbaar voor onze problemen en uitdagingen.

Lees meer

ECOLOGICAL DESIGN

Successful sustainable business

Het design thinking process gecombineerd met ecologische kennis is hét recept voor een succesvol sustainable bedrijf of project.

Ecological design process

“Example is not the main thing in influencing others.
It is the only thing.”

Albert Schweitzer